发文
  • 新手指引 登录 注册
  • APP

下一站曼谷【「亞洲萬里通」20週年特約:#會員專機 第二擊

652 5
新人发文,需要您的多多支持与鼓励~
聰明嘅朋友應該估到今次嘅目的地就係 — #曼谷!
我哋安排咗4班往返香港及曼谷嘅會員專機比大家兌換,等大家夏天去消消暑!今次仲聯同泰國**旅遊局(HK)預備咗超過200份泰國獨有嘅免費旅遊體驗送畀會員,當中包括女士最愛嘅Spa、精選食府大餐同充滿泰式風情嘅興趣班等等。只要於7月17日或之前成功兌換到指定航班*,就有機會享有一次免費旅遊體驗。由即日起,馬可孛羅會銀卡及以上級別嘅會員、國泰航空或「亞洲萬里通」聯營信用卡持卡人,仲可享有優先兌換!把握機會,唔好比里賞體驗走甩呀!
優先兌換日期:即日至2019年7月10日
公開兌換日期:2019年7月11日起
可兌換航班:
香港 -> 曼谷
CX8653 | 1200 – 1400 | 2019年8月30日 (當地時間)
CX8669 | 1315 – 1520 | 2019年9月4日 (當地時間)
曼谷 -> 香港
CX8054 | 1500 – 1850 | 2019年8月30日 (當地時間)
CX8656 | 1620 – 2030 | 2019年9月4日 (當地時間)
立即兌換:https://asiamil.es/2L8ebDo
小貼士:你可以兌換其中一班會員專機配搭國泰航空嘅其他定期航班,例如提早幾日去曼谷,然後兌換8月30日嘅會員專機返香港。玩法由你定,快啲Plan定夏日里賞之旅啦。
*免費旅遊體驗只供成功兌換航班CX8653或CX8656的會員登記,數量有限。

上一篇:  下一篇: 

关注本版大神,阅读更多精彩好文

5 个评论

venz010203  钻石会员  2019-7-8 20:51:30  | 显示全部楼层
时间不是特别好。而且这样子换不了假单程。
小茂两三只    匿名飞客  发表于 1970-1-1 08:00:00
post_deleted
Vantough  金卡会员  2019-7-8 21:45:04  | 显示全部楼层
不能说普通话看的真累。
鲜花 (2朵) 鲜花榜
车车2019-7-9 04:09
送了1朵鲜花:  Life is better when shared!
SHskyteam2019-7-8 21:57
送了1朵鲜花:  Life is better when shared!
minlvouba  钻石会员  2019-7-9 08:44:08  | 显示全部楼层
时间不好,虽然还送免费旅行